Tilaa Simodeuksen MONET KASVOT CD

Simodeus Monet Kasvot

Voit myös kuunnella näytteitä kappaleista

Arvoisa kuuntelija, tällä levyllä haluan esitellä monipuolisuuttani artistina ja musiikintekijänä, siitä kertoo myös levyn nimi: Monet kasvot. Musiikkimaailma tällä levyllä on tarkoituksella laaja, mutta toivon sen silti viihdyttävän ja koskettavan. Tällainen minä olen: monen roolin mies ja nautin siitä! Olen laittanut itseni kokonaan peliin. Annan kuultavaksi laulajana, musiikintekijänä sekä soittajana kaiken minkä osaan.

Haluaisin esitellä teille ohjelmistossani olevia musiikillisia teemailtoja levyn kappaleiden kautta. Kaikkiaan teemoja on tällä hetkellä kasassa noin 20 erilaista (2009).
1. 'Sweat' vie leppoisiin reggae tunnelmiin. Minun Karibian ilta-teemassani aurinko aina paistaa ja rytmit vievät mukanaan. On vain pakko antaa lanteiden keinua. Anna salsan vietellä, boleron hurmata ja mambon kutittaa menojalkaa.

2. Italialaisen musiikin helmiä levyllä edustaa Eros Ramazzottin vastustamaton 'Ancora un minuto di sole' sekä Andrea Bocellin romanttinen 'Con te partiro'. Italia-teemaillassa on luvassa maailman kauneinta musiikkia sekä vauhdikkaita hittejä vuosien varrelta: Silmät kiinni ja aivan kuin olisit itse Italiassa.

3. 'Keskiyön aikaan' kappale on aito Finnhitti. 'Do you wanna dance' taas on taattua suomirokkia. Meneviä eilisin iskelmiä ja suomirockin kermaa koko illaksi ja varmasti tanssittaa. Näitä teemoja yhdistelemällä ei kukaan jää seinustalle harmissaan.

4. 70-luvun teemaillassa jyrähtää. Lahkeet lepattavat kun 'Easy livin' soi. Kaikki 70-luvun klassikot seuraavat toisiaan ja illan päättää yksi kauneimmista lauluista, 'A bridge over troubled water'. Loistavaa musiikkia loistavaan seuraan.

5. Put on your boots and let's dance. Countrymusiikki on täyttä upeita balladeja ja 'Big iron horses' on ehdottomasti yksi parhaista. Garth Brooksin 'Callin' Baton Rouge' taas on loistava countrytanssibiisi joka vie mennessään. Let's go dancing baby!

6. 'You raise me up' sekä 'Con te partiro' ovat osa hienostuneempaa teema-kokonaisuutta. Näissä vaativissa ja upeissa kappaleissa laulaja pääsee näyttämään osaamisensa ja tunteiden koko skaalan. Esitän näitä myös yhdessä pianisti Janne Palmiolan kanssa akustisesti.

7. Säveltäjä Simo M. Korkia-Aho esittäytyy levyllä kolmen laulun verran. 'Tahtoisin olla' sekä 'Rakkautta ensi silmäyksellä'-laulut olen levyttänyt aikaisemmin ja halusin ehdottomasti levyttää ne uusina versioina. 'Ti adoro' on myös omaa tuotantoa ja ihan uusi laulu. Tulevaisuudessa joka levylläni tulee olemaan myös omaa musiikkia.


Kappalelista ja musiikkinäytteet

1. Sweat (Ian Lewis) 3:08
2. Tahtoisin olla (Simodeus) 4:34
3. Ancora un minuto di sole (Ramazzotti/Guidetti/Fabrizio) 3:54
4. Keskiyön aikaan (Chinn/Chapman/Vainio) 3:18
5. You raise me up (Graham/Lovland) 4:49
6. Easy livin' (Ken Hensley) 2:51
7. Big iron horses (Dittrich/Innis/Melamed) 4:19
8. Callin' Baton Rouge (Dennis Linde) 2:36
9. Con te partiro (Quarantotto/Sartori) 4:17
10. Do you wanna dance (Bobby Freeman) 2:48
11. Rakkautta ensi silmäyksellä (Simodeus) 3:56
12. A bridge over troubled water (Paul Simon) 4:47
13. Ti adoro (Simodeus) 3:19TILAA LEVY LOMAKKEELLA

Hinta 10 eur/kpl +postikulut. Levy toimitetaan postiennakolla.

* Tähdellä merkityt kohdat pakollisiajatilausehdot