Kirka-ilta

Kirka iltaan pukeudun rennosti, tänään musiikki ja tarinat ovat pääosassa.

Kirkat mielettömän upeat biisit yli 40-vuotisen laulajauran varrelta räjäyttävät illan!

Uransa aikana Kirka ehti laulaa vaikka mitä ja täytyy tunnustaa, oli erittäin vaikea valita NE PARHAAT BIISIT kun hyvää musaa oli niin paljon, eikä kaikkia lauluja luonnollisesti voinut ottaa. Isoimmat hitit totta kai, mutta kun haluan laulaa myös muuta kuin pelkkiä listaykkösiä, niin ne tuottivatkin sitten eniten päänvaivaa. Mielestäni sain kuitenkin loistavan ja erittäin monipuolisen kattauksen poikkeuksellisen lahjakkaalta laulajalta!

Aluksi vino pino erinomaisia lauluja uran alkupuolelta 60-luvulta: Alku kaiken kauniin, Hetki lyö, Pääsi rinnallein painuu, Ehkä suukon antaa saan, Viimeiseen mieheen ja Leijat.Leijat. Herkkääkin herkempiä biisejä sekä todellisia Suomirokin helmiä.

70-luvulla Kirka oli päässyt todella vauhtiin ja oli yksi Suomen kovimpia nimiä. Valtavat kesäkiertueen seurasivat toisiaan ja hitteja piisasi: Silta yli synkän virran, Kulman kundit, Venus, Varrella virran, Taas nousen junaan sekä tietenkin Daa da daa da (tai oikeastaanhan tämä oli Sammyn hitti, mutta suvussa pysytään).

80-luvulla räjähtivät ne uran isoimmat hitit, jotka tänään ehdottomasti kuullaan. Syksyn sävel voitto teki miehestä jälleen ykköstähden musiikkitaivaalle: Surun pyyhit silmistäni, Hengaillaan, Ota lähellesi, Born to be wild, Sä vain, Kaksin rannalla yksinäiset ja Kesäilta.

Kirka teki loppuun asti upeaa musiikkia: Sydämeen viilsit haavan ja Niin paljon se sattuu ovat 90-luvun ja 2000-luvun lauluja. Moni laulu jäi rannalle, mutta ehkäpä joku päivä ne löytävät tiensä ohjelmistooni ja Kirka-illan repertuaariin.

Kirka-iltaan pukeudun rennosti, tänään musiikki ja tarinat ovat pääosassa.
Illan kesto 2 x 45 minuuttia.


LATAA PDF ESITE