Kapteeni Kaskelotti, aito merirosvo!

Kapteeni Kaskelotti

Pidä varasi, sillä tässä tulee aito merirosvo!

Kapteeni Kaskelotti viihdyttää niin lapsia kuin perheitä lauluillaan ja jutuillaan ja voi toimia myös tilaisuutenne juontajana.

Aito merirosvo kun on, niin puvustus ja varustus ovat todella aidon näköisiä! Vyöltä löytyy kaukoputki ja päässä on 3 tuulen merirosvohattu!

Merirosvotakin alareuna hipoo polvia ja korvassa killuu aito kultainen korvakoru. Vyön vierestä löytyy aito kultainen taskukello vitjoineen. On se hurjan näköinen!

Kapteenin Kaskelottin repertuaariin kuuluvat laululeikit, kuten: Sutsisatsi, Värilaulu, Huugi Guugi, 5 pientä ankkaa, Pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat, Bussilaulu, Valaskala, Jos sun lysti on ja Pumppulaulu, mutta on siellä myös vino pino lastenlauluja: Käy Muumilaaksoon, Peppi Pitkätossu, Mörri-Möykky, Päivänsäde ja menninkäinen jne. Porukalla kun lauletaan ja leikitään, niin kaikilla on hauskaa! Kapteeni Kaskelotti osaa muuten soittaa kitaraa!

Jos haluatte kilpailuja ja leikkejä, niin niitä Kapteeni Kaskelottilla on varastossa vaikka kuinka monta! On Pumtsi pum, Euroviisut, Tietokilpailu ja Tartu mikkiin-kilpailut! Nämä kaikki sopivat niin lapsille, perheille kuin aikusillekkin!


LATAA PDF ESITE