Juice-ilta

Juice iltaan pukeudun rennosti, tänään musiikki ja tarinat ovat pääosassa.

Juicen vauhdikkaat, hauskat ja herkät biisit heräävät taas eloon.

Huumori kukkii, rokki raikaa ja herkkyys koskettaa: Mies tuli vuonolta, näyttäen huonolta (Norjalainen villapaita), Kumpa sinut tuntisin paremmin, silloin ehkä oppisin itsenikin (Kaksoiselämää), Nyt on iloinen Einari se kun pyörä ei narise (Einarin polkupyörä), Daisarit, ja ne rauhasta muistuttaa (Daisarit) ja Osaan sanoa kymmenellä kielellä kiitos! (Rakkauden haudalla). Kuinka nokkelasti hän osasikaan kääntää asiat vähän eri näkökulmaan, Mestarismies todellakin. Tänä iltana on Juicen ikimuistettavaa musiikkia luvassa 2 x 45 minuuttia.

Joko mies ja akustinen kitara meiningillä tai taustanauhojen kanssa, ei sillä niin väliä. Ilta ja sen tunnelman jää joka tapauksessa sydämeen soimaan.

Tänään saa laulaa mukana, nämä viisut kaikki osaa! Katu täyttyy askelista... Mä taivalsin läpi tuulen ja tuiskun... Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen... Tunnistitko biisit? Ja tässä vasta alkua: Riisu yltäni tähtivyö viivy vielä huomiseen... Yksinäisyys ympärillä joskus ottaa hahmon ihmisen... Me ennen kimpassa kuljettiin... Riittääkö? Ei varmaan!

Legendaarisia rokkibiisejä kahmalokaupalla: Einarin polkupyörä, Napoleonin mopo, Elämässä pitää olla runkkua sekä Kuopio tanssi ja soi. Koskettavia balladeja rakkauden rajalta: Syksyn sävel, Paperitähdet, Kaksoiselämää ja Rakkauden haudalla. Huumoria koko sydämestä: Norjalainen villapaita, Isoisän hinttipussi, Ekumeeninen jenkka, Sika, Eesti, Se oli jautaa, Ei elämästä selviä hengissä ja Pilvee pilvee pilvee. Sekä tukku Suomirokin muistettavimpia klassikoita: Viidestoista yö, Marilyn, Musta aurinko nousee, Jyrki boy sekä Juankoski here I come.

Juice iltaan pukeudun rennosti, tänään musiikki ja tarinat ovat pääosassa.
Illan kesto 2 x 45 minuuttia.


LATAA PDF ESITE