Hääbändi

Hääbändi

Tarjolla Suomen ehdottomasti monipuolisin hääbändi!

Kaikki on kunnossa. Hääpaikka koristeltu viimeisen päälle, ruoka oli loistavaa ja vieraat odottavat seuraavaa, pitkäänodotettua numeroa. Hääpari on lavalla ja valmiina tanssimaan. Sulhanen pyörittää hermostuneesti päätään, kohta se alkaa. Häävalssi.

Onneksi bändin häävalsseissa oli reilusti valinnan varaa, noin neljästäkymmenestä valssista löytyi helposti se oikea. Olisihan vaihtoehtona ollut myös joku kaunis rakkauslaulu häätanssiksi. Niitä bändillä oli ohjelmistossa ainakin 100 erilaista: Sinä vain, You raise me up, Con te partiro, Romanssi, Love me tender, The power of love ja monia muita.

Vanhempia ehkä pitänee muistaa myös perinteisemmällä tanssimusalla ennenkuin aloitetaan ankara biletys! Ja bilemusa jatkuukin tietenkin myöhään iltaan. Nyt pidetään hauskaa!

Simodeus on varmasti Suomen monipuolisin hääbändi. Biisejä listalla on noin 900, perus tanssimusiikista ja finnhitseistä suomirokkiin, 70-80 – luvun bilehiteistä tämän päivän kansainvälisiin hitteihin. Ruokailun taustalle löytyy totta kai upeaa tunnelmamusiikkia toiveidenne mukaan. Ohjelmistossa on myös lukuisia teemoja, jos häänne on vaikka 50-, 60-, 70- tai 80-luku henkiset. Miten olisi häät Karibian tyyliin? Tai country-tyyliin? Entäs iskelmähäät? Häitä olen soittanut jo noin 160 hääparille, kaikki erilaisia, kaikki upeita!

Lapsetkin on huomioitu. Simosaurus ja Kapteeni Kaskelotti viihdyttävät tarvittaessa mukaansatempaavilla lauluilla ja leikeillä.

Illan päätteeksi voin järjestää karaoken, jos porukassa on laulukärpäsen puraisemia.

Näillä eväillä saadaan häistäsi varmasti ikimuistoiset.

Videoita miltä kuullostan ja näytän, löytyy etusivulta. Lähetän myös yleensä biisilistan hääparille hyvissä ajoin, joista voi itse valita illan aikana soitettavaa musiikkia. Ihan jokaista biisiä ei tarvitse eikä kannatakaan valita, mutta sellainen linja, minkätyylinen uppoaa.

Kuten huomaat, olen todella panostanut, että iltanne onnistuu. Puku on luonnollisesti pukeutumiskoodini, jos ei sitten olla teemallisissa häissä.

Musiikkia ja ohjelmaa tulee 3-4 x 45 minuuttia ja karaoke jatkuu tietenkin siihen asti kun sovitaan.


LATAA PDF ESITE