Finnhittien-ilta

Ja lähes kuulet LP-levyn ratinan!

Tänä iltana tanssitaan, ja jos mahdollista niin pöydillä! Luvassa on kattaus 60-, 70- ja 80-luvun suurimpia finnhittejä ja takuuvarmaa menomusiikkia: Dirlanda, R-A-K-A-S, Daa da daa da nostavat fiiliksen kattoon jo heti alkuun, eikä tunnelma hellitä koko illan aikana!

70-luvun tyyliin!

Onhan illan aikana luvassa (tarvittaessa) myös rauhallisempaa menoa. Upeat balladit: Puhu hiljaa rakkaudesta, Paljon sanomatta jää, Rakkauden aamu, Kaksoiselämää, Syksyn sävel saavat parit nojailemaan toisiinsa, nuoruusmuistot palaavat ja lattia täyttyy varmasti! Joku alkaa yhteislaulun johon kaikki yhtyvät, nämä laulut tuovat mahtavia muistoja!

Jos halutaan tanssia pareittain, niin tämän parempaa tanssimusiikkia EI LÖYDY! Paratiisi, Hyvännäköinen, Elämältä kaiken sain, Kalajoen hiekat, Jykevää on rakkaus, Tumma nainen, Lauantai-ilta, Rentun ruusu, Marilyn, Ikkunaprinsessa, Maa muuttukoon... Vieläkö?

Kyllä vain, taan mennään ja lujaa: Poing-poing-poing, Amarillo, Suuret setelit, Tuuliviiri, Teuvo maanteiden kuningas, Tsingis Khan, Tuulen suojaan, Vielä on kesää jäljellä...

Ilta on unohtumaton ja tiedät sen jo etukäteen! Näitä biisejä ei aika kuluta ja ne koskettavat ja tanssittavat vielä vuosienkin jälkeen!

Ilta loppuu aina kesken kun on hauskaa,
vaikka se kestää 2 x 45 minuuttia.


LATAA PDF ESITE