Asiallinen 50-luvun tyyli!

50-luvun ilta

Let’s ROCK AROUND THE CLOCK!

Ja tuo lause kertoo kaiken, tänään rokataan! Musiikki on upeaa ja suoraan kuin American Graffity elokuvasta! Rokki keikuttaa lantiota ja upeat balladit jyräävät, hiuksen on rasvattu, kukkamekko heilahtaa ja spittarin kannat kopisevat! Rock Around The Clockista se alkoi silloin ja alkaa myös tänään, don’t step on my Blue Suede Shoes, baby laulaja pyytää ja esittelee komeita sinisiä mokkakenkiään!!! Näitä ei enää joka pojalta löydykkään.

50-luku oli aikaa, jolloin hampurilaiset, kokis ja rock’n’roll löivät itsensä todella läpi. Eikä se kuume ole hellittänyt! Tuon ajan musiikki on kaiken nykyisen rockin perustana, eikä se ruokakaan ole mihinkään kadonnut... Johnny B. Goode, Rock And Roll Music ja Roll Over Beethoven olivat Chuck Berryn valtavia hittejä jotka soivat edelleen tämän päivän elokuvissa ja joskus myös radiossa, That’ll Be The Day oli taas Buddy Hollyn ohjelmistosta. Rock ja rokkitähdet tekivät tuloaan ja maailma oli polvillaan niiden edessä ja taitaa olla vieläkin...

Upeita hitaita lauluja edustavat The Plattersin iki-ihanat: Smoke Get’s In Your Eyes ja Only You. Entäpäs nämä, vieläkö muistat esittäjän: Put Your Head On My Shoulder, You Are My Destiny ja Diana? Oikein, Paul Anka oli esittäjänä ja herrahan kiertää edelleen.

Are You Lonesome Tonight, Can’t Help Falling In Love, Love Me Tender, One Night With You, Blue Moon... Joko muistat esittäjän? Auttaisiko: Jaihouse Rock, Tutti Frutti, Return To Sender, That’s All Right Mama, Wear My Ring Around Your Neck, I Need Your Love Tonight, Don’t Be Cruel tai Heartbreak Hotel? Arvasit ensimmäisellä oikein: ELVIS. The King Lives On, kuningas elää... Ja nämä ovat vain 50-luvun Elvis musiikkia. Lisää kuningasta omassa Elvis teemaillassaan, lue lisää!

Tämä musiikki saa edelleen sukat pyörimään jaloissa: Rock And Roll Is Here To Stay!!!

Pukeudun asiallisesti 50-luvun pukuun, valkoiseen paitaan, kapeaan kravaattiin ja tietysti sinisiin mokkakenkiin.

Illan kesto 2 x 45 minuuttia.


LATAA PDF ESITE